dijous, 20 d’octubre del 2016

El Pi de Can Cartró



El Pi de Can Cartró és un enclavament simbòlic que agermana quatre municipis del Baix Llobregat: Sant Boi, Sant Climent, Torrelles de Llobregat i Santa Coloma de Cervelló.

Cada any es celebra un aplec que enguany coincideix amb aquest capdesetmana.

Us convidem a llegir l'apunt que el bloc "El Marge" va dedicar a aquest històric lloc de la comarca i d'on hem extret la fotografia.

Aquesta tardor 2016: nova edició dels Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat



Ja s'ha posat en marxa tota la maquinària perquè en les properes setmanes es pugui celebrar una nova edició dels Premis de Reconeixement Comarcal del Baix Llobregat.
Què són aquests premis?
Els Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat els atorga el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL) bianualment des de 1999 amb l’objectiu de reconèixer públicament persones, entitats, institucions, col.lectius o empreses vinculades al Baix Llobregat i que han destacat per les seves aportacions en qualsevol de les categories dels Premis. Es valora la creativitat, el caràcter innovador, el perfil cívic o l’aportació al desenvolupament i projecció del Baix Llobregat. Són simbòlics i honorifics i no son remunerats.

 Tota la informació aquí: IX Premis de Reconeixement Comarcal del Baix Llobregat