2017

2017: Un desig...M'agradaria que es publiqués una antologia d'autors (vells i nous) del Baix Llobregat. Les lletres també són el testimoni i la memòria d'una comarca i sovint ens n'oblidem.

Nou programa!

Els dilluns a Esplugues Televisió (Etv) parlen de Patrimoni del Baix Llobregat...

dimarts, 16 de juny de 2009

Cançons d'extraradiEl CCCB té en cartell l'exposició "Quinquis", una retrospectiva per tot un fenòmen on els barris perifèrics o marginals d'una època van alimentar tot un món d'uns personatges que van crear les seves pròpies normes i insconscientment tota una subcultura popular.


No relacionat exactament amb el món "quinqui" però si amb la cultura o subcultura de barri, sorgeix als 70 un grup de punk que va fer història: La Banda Trapera del Río. Fou un grup llegendari i el passat 13 de juny van reviure la seva llegenda amb un concert durant la Festa Major del seu poble: Cornellà de Llobregat.
Foren un dels grups pioners del punk - rock a nivell a casa nostra. Per celebrar el 30 aniversari del primer disc han decidit tornar amb una mini - gira de concerts. Lamentablement de la formació original ja no hi són tots però han decidit tornar per celebrar una efemèride tan especial.
+info a:http://trapera.blogspot.com/
http://lacomunidad.elpais.com/rockispain/2009/4/13/la-banda-trapera-del-rio-vuelve-los-escenarios


Escolta les seves cançons al seu myspace:http://www.myspace.com/labandatraperadelrio

CIUTAT PODRIDA
Ciutat podrida que ens portes la nit i la por
ara que ets adormida
els carrers són plens de foc.
Vull sortir d'aquest infern
on sento els crits dels perduts
quan ets presoner
i esclau del vent
i la llibertat no camina...
Ciutat podrida!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada