2017

2017: Un desig...M'agradaria que es publiqués una antologia d'autors (vells i nous) del Baix Llobregat. Les lletres també són el testimoni i la memòria d'una comarca i sovint ens n'oblidem.

Nou programa!

Els dilluns a Esplugues Televisió (Etv) parlen de Patrimoni del Baix Llobregat...

dimecres, 1 de juliol de 2009

Dos concerts d'estiu a la Cripta GaudíEl proper 3 i 10 de juliol la Cripta de l'església de la Colònia Güell viurà una nova edició, la XVIIIª dels tradicionals concerts d'estiu. Com sempre serà els divendres a les 21h.
El primer divendres tindrem l'ocasió de guadir de nou de l'Orquestra de cambra "A quatre cordes" de Sant Boi de Llobregat. Compositors com Vivaldi, Teleman, Britten o Albèniz sonaran a través dels instruments de corda d'aquesta formacio que té la pecularitat que la majoria són alumnes de l'Escola Municipal de Música de Sant Boi.

El segon divendres hi haurà un canvi de registre considerable amb una formació totalment vocal: el cor Flumine. La selecció musical seran coneguts estandards del jazz.
Tota la informació dels concerts a...

Si voleu recordar com fou l'edició 2008 aquí teniu un parell d'entrades al respecte que vaig escriure pel blog "Nàufrag i Obrer":
El programa:
La crònica:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada