2017

2017: Un desig...M'agradaria que es publiqués una antologia d'autors (vells i nous) del Baix Llobregat. Les lletres també són el testimoni i la memòria d'una comarca i sovint ens n'oblidem.

Nou programa!

Els dilluns a Esplugues Televisió (Etv) parlen de Patrimoni del Baix Llobregat...

dijous, 24 de març de 2011

Citilab a la Colònia Güell


El primer cap de setmana de febrer es va presentar a la Colònia Güell al Centre Sant Lluís el projecte Citilab per la Colònia Güell. De fet, segons els organitzadors era una primera pressa de contacte amb els veïns de la Colònia per engrescar-los a utilitzar les eines que aquesta fundació posa a l'abast dels ciutadans. I que es pretenia amb la reunió? Es pretenia que tota aquella entitat, grup, associació o persona a títol individual que vulgui fer un projecte de recerca personal, històrica, patrimonial sobre la pròpia Colònia, se'ls volia informar que la fundació de Cornellà Citilab els podia ajudar amb les eines tecnològiques (informàtiques) necessàries.

La veritat, avui en dia la unió dels termes tecnologia, informàtica i Patrimoni i Història encara costa de lligar una mica. La idea és bona. Però també és cert que en el món que vivim no calen només bones eines, cal també idees i sobretot temps. Temps que no sempre és fàcil trobar i menys de forma altruïsta.
No vull ser negatiu. Espero que tot plegat sigui l'inici d'una bona col·laboració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada