2017

2017: Un desig...M'agradaria que es publiqués una antologia d'autors (vells i nous) del Baix Llobregat. Les lletres també són el testimoni i la memòria d'una comarca i sovint ens n'oblidem.

Nou programa!

Els dilluns a Esplugues Televisió (Etv) parlen de Patrimoni del Baix Llobregat...

dissabte, 23 d’abril de 2011

Sant Jordi al Baix Llobregat ( i en concret a Santa Coloma de Cervelló)Diverses poblacions del Baix Llobregat celebren el tradicional dia de Sant Jordi amb activitats a les seves biblioteques públiques i amb parades de llibres i roses.

A través d'aquest enllaç de Planetadelbaix teniu un resum de les activitats d'alguns municipis:Concretament a Santa Coloma de Cervelló les principals activitats es duran a terme a la Biblioteca Pilarín Bayés: una exposició de novetats de Sant Jordi i una exposició de la revista infantil i juvenil Patufet amb exemplars cedits pel Sr.Amadeu Ribas i també exemplars donats pel Sr.Pere García, veïns del municipi. El dia 27 d'abril les activitats del St.Jordi es prorrogaran amb la tertúlia literària comentant el premi Delta de narrativa "L'ofici dels muts" de l'autora i veïna de la localitat M.Isabel Joven López.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada