dilluns, 25 de maig del 2009

Temps de cireres al Baix Llobregat




Entre finals de Maig i principis de juny algunes poblacions del Baix Llobregat s'engalanen per fer les seves mostres agrícoles entorn a un dels seus fruits predilectes com és la cirera. Poblacions com El Papiol, Torrelles de Llobregat, Sant Climent de Llobregat i Santa Coloma de Cervelló celebren les seves habituals festes entorn a tot el que suposa aquesta fruita...
Si la setmana passada fou el torn de la Festa de la Cirera de Sant Climent de Llobregat, els propers dies 29, 30 i 31 de Maig serà el torn de Santa Coloma de Cervelló amb la tradicional mostra, balls, fires, exposicions i activitats diverses durant tot el capdesetmana.
+informació de la XXIVª Festa de la Cirera de Santa Coloma de Cervelló al següent enllaç:

III trobada de blocs i fèisbucs de Sant Boi


III trobada de Blocs i fèisbucs de Xarxa Santboiana
Dia: dissabte 30 de maig a partir de les 12h.
Lloc: Cal Ninyo, Sant Boi de Llobregat
organitza: Xarxasantboiana


Per tercer any, l'entitat dinamitzadora de la catosfera local de Sant Boi organitza una trobada de blocs. Amb l'esclat de les xarxes socials, com el famós facebook, ha nascut una nova fauna d'internautes que també seran benvinguts a aquesta trobada.
La temàtica d'enguany serà "Blocs i Medi Natural" i els blocaires Xavier Sanchez i Jaume Sans ens presentaran els seus blocs.
També es parlarà del fenòmen de les xarxes socials a càrrec de l'especialista Carlos Guadián i tot plegat s'acabarà amb un aperitiu i unes birres!!

20 anys d'Àngels Diabòlics!

La comarca del Baix Llobregat també és una comarca rica d'entitats que treballen per les festes populars. Aquest darrer cap de setmana s'ha celebrat a St.Vicenç dels Horts els 20 anys de la Colla de diables Àngels diabòlics.
Normalment totes les colles van acompanyades per algun element del bestiari popular que també llança foc. La bèstia d'aquesta colla és el Mamut Venux, que ja s'ha convertit en un dels símbols d'aquesta agrupació de diables.
+info a la pàgina:http://www.angelsdiabolics.org/tag/20-anys/