dimecres, 1 de juliol del 2009

Dos concerts d'estiu a la Cripta GaudíEl proper 3 i 10 de juliol la Cripta de l'església de la Colònia Güell viurà una nova edició, la XVIIIª dels tradicionals concerts d'estiu. Com sempre serà els divendres a les 21h.
El primer divendres tindrem l'ocasió de guadir de nou de l'Orquestra de cambra "A quatre cordes" de Sant Boi de Llobregat. Compositors com Vivaldi, Teleman, Britten o Albèniz sonaran a través dels instruments de corda d'aquesta formacio que té la pecularitat que la majoria són alumnes de l'Escola Municipal de Música de Sant Boi.

El segon divendres hi haurà un canvi de registre considerable amb una formació totalment vocal: el cor Flumine. La selecció musical seran coneguts estandards del jazz.
Tota la informació dels concerts a...

Si voleu recordar com fou l'edició 2008 aquí teniu un parell d'entrades al respecte que vaig escriure pel blog "Nàufrag i Obrer":
El programa:
La crònica:

Xè cicle de cantautors i intèrprets de Marianao


L'estiu és època de festivals i de concerts...
A partir d'aquest divendres 3 de juliol s'inicia la Xª edició d'aquest cicle de concerts que intenta potenciar no només la figura dels cantautors sinó també els intèrprets locals.
Per a + info aquí teniu els següents enllaços: