dimecres, 12 de maig del 2010

El calaix del mig i el vell rellotge...

Sento desig d’estimar
i una estranya por s’imposa:
La por de voler assaciar
la set amb qualsevol cosa
que em malmeti el paladar.
(poema "inseguretat" de Llum i gira-sols)
Vet aquí uns bons versos de Joana Raspall i enguany n'ha publicat de nous sota el nom de:
"El calaix del mig i el vell rellotge" (publicat per Abadia Editors) és el títol del nou llibre que s'acaba de publicar. És un luxe que encara podem gaudir de nous llibres d'aquesta veterana autora que resideix a St.Feliu de Llobregat.

La presentació del nou llibre es va dur a terme a la Sala dels Austries del Palau Falguera de St.Feliu de Llobregat el passat 22 d'Abril.

També comentar que enguany Joana Raspall ha rebut la medalla al treball Francesc Macià otorgada pel Govern de la Generalitat en reconeixement a la seva tasca envers a la Literatura Catalana, especialment la dirigida als infants.

Gràcies al blog "Caminejant" de la M.Antònia ens vàrem assabentar d'aquesta notícia i la mateixa blocaire ens va fer cinc cèntims de com va anar l'acte:
http://ainotcam.blogspot.com/2010/04/ramon-solsona-joana-raspall.html

També des d'aquí volem recomenar el blog "Caminejant" ja que sovint ens descobreix racons inèdits i propers de la Comarca com el següent post que és una visita al Castell d'El Papiol:

http://ainotcam.blogspot.com/2010/05/castell-de-papiol.html

Muntanyes del Baix...


Una bona notícia per la preservació i conservació de l'entorn natural del Baix Llobregat s'ha produït aquests darrers dies.
El Consell Comarcal i una desena de municipis han impulsat el programa "Muntanyes del Baix" una iniciativa per coordinar i crear polítiques conjuntes per la defensa d'un territori forestal que cobreix espais tan diversos com el Garraf, l'Ordal, la serra de Collserola, el Riu Llobregat.
La notícia l'hem llegida a La Malla. Aquí teniu l'enllaç:http://www.lamalla.cat/infolocal/area_barcelona/article?id=363179