divendres, 25 de març del 2011

El sol es pon sobre Sant Boi...

"El sol es pon sobre Sant Boi"
Magnífica imatge extreta del blog: http://finestresdecolors.blogspot.com
Us recomenem que hi entreu! Hi ha fotografies espectaculars.
+ de 660 dies després, 140 posts, algún que altre comentari i un bon grapat de visites, agraïr a aquelles persones que s'ha interesat per aquest humil espai. Des d'aquí volia destacar l'interés d'alguns portals com "Planeta del Baix" , portal de contiguts de blogaires del Baix Llobregat, que també agrega continguts d'aquest bloc.
Us convido a fer-hi una visita.
http://www.planetadelbaix.com/

Vida de Colònia


Ja fa més de tres mesos que es publicar aquest magnífic llibre de fotografies històriques. Recull imatges de la vida a les antigues colònies industrials, sobretot les del Llobregat.
És un llibre molt ben editat amb textos del gran escriptor Emili Teixidor que ens ajuden a entendre millor com era la vida en aquells i en aquells ambients tancats de colònies.
Si el destaquem en aquest bloc és perquè entre altres fotografies també n'hi ha de la Colònia Güell i per tant el llibre també ens toca una mica d'aprop.
Aquí teniu l'enllaç de la notícia en el blog de la sala de premsa de l'Editorial Angle:http://anglepremsa.blogspot.com/2010/12/vida-de-colonia-demili-teixidor.html