dimarts, 22 de març del 2016

El Fil Conductor - Nova exposició retrospectiva a Can Castells
El Centre d'Art Can Castells de Sant Boi de Llobregat ens ofereix la possibilitat de visitar una nova mostra retrospectiva d'un col·lectiu d'artistes de Sants fins el 22 d'abril.

És una bona proposta d'art multidisciplinar i treball en equip.

Aquí teniu la informació de la pàgina del propi Centre d'Art:

El Fil Conductor és una mostra de trenta artistes que conformen el grup del Col·lectiu d’Artistes de Sants, nascut l’any 1984 al Centre Cívic de les Cotxeres de Sants a Barcelona. El projecte neix arran de les inquietuds d’aquests creadors, per fer un art multidisciplinari i un treball en equip, dins de la individualitat de cada un d’ells, que comportés un compromís i una complicitat més enllà del fet de realitzar una obra i exposar-la. La llum és la inspiració. Els artistes han creat condicionats sobre un mateix format, però amb plena llibertat d’acció i han convertit les obres individuals en una gran obra integrada, a través d’aquest fil conductor.

Artistes:
Pitu Alcober, Maria Alemany, Montse Artal, Anna Bafalluy, Agustí Ballester, Mey Caro, Pere Díez Gil, Zuzana Duriskova, Aurora Gassó, Uwe Geest, González Ventosa, Manel Klose, Mayra Lagunes, Dolores Latorre, Anna López Isart, Arseni Macià, Carmen Marín, Enric Masó, Rosa Muñoz, Montse J. Sorribes, Julienne Onorato, Vicent Piqueras, Joan Pallarola, Montse Peñas, Carles Porta, Anna Rodà, Carmelo Roldán, Elisabet Rossell, Ferran Soriano i Pilar Villuendas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada