dijous, 25 de febrer del 2010

Darreres notícies: El Baix Llobregat vota el 28F


Aquest proper cap de setmana a Begues, Torrelles de Llobregat i Molins de Rei es celebrarà la consulta sobre la independència.
Pot ser un bon termòmetre per conèixer quina és l'opinió d'alguns ciutadans d'alguns municipis del Baix Llobregat, comarca coneguda per ser considerada "el cinturó roig" i "la comarca dels altres catalans" segons paraules del desaperegut Paco Candel.
Vilaweb Tv en farà un seguiment...

Des d'aquí fem menció que aquest interesant video procedeix del portal Vilaweb Tv ( http://www.vilaweb.tv) que avui dia 25/02 se n'ha fet ressò sota el títol "Especial 28F: vota el Baix Llobregat, l'independentisme dels "altres catalans".

Un servidor vol fer constar que ha gosat penjar aquest video sense cap ànim de lucre ni comercial (més faltaria!) i per aquest motiu ha fet constar la font del document. Creiem convenient citar la font no només com a respecte a la llicència de CC sinó també com a respecte a la bona feina de Vilaweb Tv que s'esforça per apropar les notícies dels Països Catalans i sobretot les notícies locals, notícies que no sempre surten a determinats mitjans de comunicació.

Des d'aquí desitgem que la jornada del 28F sigui una jornada tranquil·la i que sigui un símptome més de normalitat democràtica ja que en aquest país s'haurien de poder debatre, parlar i consultar determinats temes lluny de determinats tabús i clixés polítics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada