dijous, 5 de març del 2015

Can Castells Centre d'ArtHi ha interessants Centres d'Art al Baix Llobregat que ofereixen no només exposicions i activitats sinó també formació. A Sant Boi de Llobregat hi ha Can Castells (edifici conegut també en el seu dia per haver ubicat la biblioteca de Sant Boi).
Sovint ens quedem amb la idea que les exposicions més interessants d'art només es fan les grans ciutats, o en el cas català, sembla que tot hagi de passar per Barcelona. Fora de la capital podem trobar des de l'àmbit local centres que comencen a programar retrospectives no només destacables sinó també d'artistes importants i consagrats.

La programació de Can Castells aquest 2015 ha destacat per la interessant retrospectiva "Guinovart: Innocència i llibertat" dedicada a la figura desaperaguda de Guinovart. En el mateix centre podem trobar en altres sales més petites exposicions dedicades a artistes locals més emergents però amb una carrera prou potent. Aquest hivern hem pogut gaudir de la proposta de la il·lustradora Raquel Gu (Raquel Garcia Ulldemolins) amb l'exposició "Què dius?" una curiosa visió de la comunicació entre les persones que ha convidat als espectadors a fer una reflexió sobre el paper del llenguatge, de les emocions i de la comunicació en la nostra vida quotidiana.


El proper 7 de març s'obrirà una nova mostra fins el 25 d'abril titulada "Cos propi. La política del cos".
Aquesta mostra que inclou obres de múltiples autors de l'art contemporani és un projecte d'educació expandida sobre com s'ha anat transformant al llarg de la història la relació entre cos, poder i veritat. 

Tota la informació en aquesta pàgina: Can Castells

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada