dijous, 5 de març del 2015

Cornellà mata

Sempre fa goig saber que des de la comarca del Baix Llobregat segueixen sorgint iniciatives, autors i llibres que val la pena comentar. El col·lectiu Autors de Cornellà creat fa pocs anys per potenciar la literatura i la lectura a la ciutat de Cornellà va presentar el passat 24 de febrer a la sala d'actes del Castell el seu tercer llibre col·lectiu editat amb el suport del consistori local.
Agafant com a punt de partida un mateix espai com han fet altres llibres del gènere negre-criminal com "Madrid mata" o "Barcelona mata", els autors han farcit un llibre carregat d'una dotzena de relats tots amb tons i històries molt diferents dins el gènere negre-políciac però que tenen en comú la mateixa ciutat. Fins i tot un personatge està inspirat amb el nom de l'alcalde Balmón. Recomenable!

Llibre de relats.

Ediciones Gràfiques Rey S.L.
Cornellà de Llobregat, gener de 2015
ISBN: 978-84-87543-06-7

En el llibre hi trobareu: Jorge Gamero, Josep Nadal i Tuset, Empar Fernández, Daniel García Giménez, Lucinda Estruga Laporta, Francesc Xavier Simarro Montané, Xavier Borrell, Montserrat Galícia, Vicente Corachán Salinas, Griselda Martín Carpena, Margarita Espuña i l'Iván Humanes. El pròleg l'ha escrit l´Ignasi Doñate i Sanglas, president de l'Avenç de Cornellà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada